Uns turistes visiten les Piscines de Cardedeu!

Avui dijous tots els vilatans i vilatanes hem anat a les Piscines de Cardedeu a passar un dia entre amics i refrescar-nos.

De sobte, però, hem vist tres persones vestides de manera molt estrafolària. Semblàven turistes però portàven uns antifaços i uns números a la samarreta que ens sonaven molt.

Ostres! Quina cara ens ha quedat quan hem descobert que eren en Brau i els dos Guardes de Tristània! Els Guardes finalment van trobar en Brau a Vila Minguella, just després d'acabar la xeringada, amb tota la roba tenyida de mil colors. Van quedar-se bocabadats de tan bonics que eren tots aquells colors i en Brau els va explicar moltíssimes coses que ha estat aprenent a Vila Minguella: passar-ho bé amb els amics, jugar, cantar, ballar... Així doncs, els Guardes de Tristània han decidit també quedar-se i descobrir aquesta nova manera de viure!

En Brau els va regalar unes samarretes plenes de colorins que havien resultat de la xeringada i tots tres es van disposar a a acabar d'exprimir al màxim els dies que queden de Festes Majors de Vila Minguella.
Aprofitant que anavem a passar-ho bé a les Piscines de Cardedeu, van afegir-se a un autocar i van plantar-se allà amb ulleres de sol, càmeres de fotos, mitjons i xancletes... com uns autèntics turistes!

Per poder passar-ho bé, havien buscat a Google com fer jocs d'aigua a l'aire lliure, però com que no estan acostumats a jugar no se'ls estava donant massa bé, així que ens van deixar les instruccions de Google impreses i els vilatans de Vila Minguella vam gaudir d'unes fantàstiques activitats i d'un matí genial de piscina i tobogans!

Comentarios

Entradas populares de este blog

Fotografies 4a setmana: la Vila Minguella més creativa!

Fotografies de l'última setmana